jueves, 24 de febrero de 2011

ARENY DE NOGUERA ES SOLIDARITZA AMB LA TERRETA DECIDEIX: NO A LA CENSURA DEL SEU BLOC

DE: www.laterretadecideix@gmail.com
NO AL TANCAMENT DEL BLOC DE LA TERRETA DECIDEIX!!!!!

Ahir, 23 de febrer de 2011, les llistes d'internet del Grup Territori publicaven les notícies sobre la propera consulta popular dels veïns i veïnes de la Terreta, el proper 8 de maig on es votarà de nou sobre la segregació, o no, de la La Terreta del Ajuntament de Tremp o si prefereixen ser una EMD de Tremp o del pont de Suert. Recordem que el passat 25 d'abril hi van participar 63 persones, d'elles 60 van votar a favor de la segregació.
Desprès es va demanar a l'Ajuntament de Tremp i a la Conselleria de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat l'inici d'expedient. La Generalitat, via la Conselleria i la seva Delegació a l'Alt Pirineu i l'Aran, no vol la segregació però aposta per una EMD de Tremp o de Pont de Suert. En un post es denunciava les mentires de l'alcalde de Tremp, Victor Orrit i s'aportava tota la documentació que la Conselleria va respondre i que reproduim al final del text, en dues respostes ben diferents. La solució a aquest afer, ha estat una denúncia a blogger i el TANCAMENT DEL BLOC www.laterretadecideix.blogspot.com que en dos dies en diràn si es torna a reactivar o no.
AHIR, 30 ANYS DESPRÈS DEL FALLIT COP D'ESTAT DE TEJERO, ENCARA HI HA GENT QUE VOL TAPAR LES DISCREPÀNCIES VIA CENSURES I SILENCIS, I BLOGGER ELS HI FA CAS

NO AL TANCAMENT DEL BLOC DE LA TERRETA DECIDEIX!!!!!
De moment, seguirem al FACEBOOK: http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100001039101724

PER QUÈ MENTEIX L'ALCALDE DE TREMP?
A hores d'ara, i ja fa uns mesos que ho sabem, que el Sr. Victor ORRIT, Alcalde de Tremp i EX-Delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a l'Alt Pirineu i l'Aran , ha MENTIT als veïns de La Terreta.
A la reunió del 7 de maig amb els veíns de la Terreta va apostar que el PSC de Tremp donaria suport a les seves reclamacions de segregació i a la reunió del 22 de setembre es va mostrar la manca de transparència al no donar les balances fiscals, o donar-les ben incomplertes.
I no parlem del tema de la caça i de la pagesia i dels informes dels forestals i dels caçadors sobre els danys als camps de la Terreta relacionat amb la gestió del coto de caça gestionat directament per l'Ajuntament. Són temes que van portar en aquella reunió.
Ara bé, en Victor ORRIT i en Bonifaci COLOMINA, al mes de maig deien que el PSC donaria suport a les reclamacions de SEGREGACIÓ de LA TERRETA i que demanaria informes al Departament de Governació i Adsministracions Públiques.
Els Documents que van publicar ens mostren dues respostes ben diferents: en la primera, 22 de juliol, l'ALCALDE aposta com a màxim per una EMD de TREMP, i ens mostra la resposta del Departament.
En una segona resposta, del 7 de novembre, el mateix Departament, amb data del 30 de juliol, aposta com a màxim en un EMD, i creu que és raonable que depengui del Pont de Suert i No de Tremp.
Davant aquestes dues respostes tant diferents, ens preguntem: PER QUÈ ENS MENTEIX L'ALCALDE DE TREMP?
En Josep ARDANUY, Regidor d'ERC a l'Ajuntament de Tremp també ens va dir al mes de maig que el seu partit ens donaria suport per a la segregació. Tot i que és l'EX-Delegat de Governació a l'Alt Pirineu i l'Aran i que a l'octubre passat ja va criticar el prepotència de l'Alcalde de Tremp, en relació a aquest fet i a les dues respostes de LA TERRETA, NO HA dit RES.